Over ons

Op deze pagina vindt u meer informatie over verzekering-vergelijken.be.

info@verzekering-vergelijken.be

verzekering-vergelijken.be?

verzekering-vergelijken.be is een voorlichtingswebsite en weblog over verzekeringen. Wij hebben de doelstelling om de Belgische consument te informeren en actueel nieuws te verstrekken over verzekeringen en verzekeraars. Wij zijn geen verzekeringstussenpersoon of bemiddelaar zoals bepaald in artikel 5 van de wet van 4 april 2014 betreffende verzekeringen.

Wij werken geheel zelfstandig en zijn niet verbonden aan een verzekeringsmaatschappij.

De site verzekering-vergelijken.be is eigendom van 1-2 Compare BV, gevestigd in Uitgeest, Nederland. 1-2 Compare BV staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 67773680. Het BTW nummer is NL857164661B01.

Onze verdiensten

Als u besluit om via onze website een offerte aan te vragen bij een verzekeraar, ontvangt verzekering-vergelijken.be een eenmalige vergoeding ter compensatie van de door ons gemaakte advertentiekosten en bruto winstmarge.

Onze klachtenprocedure

Heeft u een klacht, of bent u niet tevreden over verzekering-vergelijken.be? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk en zo goed mogelijk de klacht proberen op te lossen.

Lees hier onze disclaimer.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

[recaptcha]