Actietarief woningverzekering DVV!

Tot eind 2017 biedt DVV haar Cocoon woningverzekeringen weer aan voor een uiterst scherp actietarief! Sluit u voor afloop van de actieperiode een woningverzekering af, dan ontvangt u 2 maanden gratis op de eerste jaarpremie. De actie is geldig ongeacht of u extra opties kiest. Bij DVV heeft u een scala aan verzekeringsopties.

Diefstalverzekering:

Vergoeding van gestolen inboedel, inclusief vergoeding van schade als gevolg van diefstal of inbraak (max. € 12.637,84 per voorwerp). Tuinmeubelen en barbecues zijn ook gedekt, evenals medische kosten bij een geweldsdiefstal, of in een tijdelijk verblijf.

Optie tuin:

Vergoeding van schade aan of diefstal van planten en speeltoestellen, evenals schade door overlopend zwembad. Storm, hagel, sneeuw en ijsschade aan tuinmeubelen en barbecues zijn reeds gedekt onder de Cocoon Basisverzekering.

Optie franchise:

Verzekering van het eigen risico / franchise. Bij Cocoon is de franchise momenteel €250. Met de optie franchise vervalt dit eigen risico, mits het schadegeval groter is dan €250.

Optie onrechtstreekse verliezen:

Deze optie biedt dekking tegen eventuele bijkomende kosten na een schadegeval, zoals noodzakelijke verplaatsingskosten en telefoontjes. Ook na een natuurramp. De vergoeding wordt dan met 10% verhoogd, met een maximum van €10.110.

Optie rechtsbijstand:

DVV verdedigt uw rechten als u vervolgd wordt na een schadegeval tot een bedrag van €25.000.

Nieuws over Brandverzekeringen

Via onze site kan u heel eenvoudig een gratis simulatie laten uitvoeren voor een brandverzekering. Wij hebben daarnaast veel informatie over brandverzekeringen.