Twee maanden gratis brandverzekering met Cocoon van DVV

DVV heeft nu een tijdelijke actie met haar Cocoon brandverzekering. Sluit u vóór 17 november 2016 de verzekering af dan betaalt u voor de eerste jaarpremie slechts 10 maanden. In onderstaande tabel kan u zien dat u bij de brandverzekering van DVV de meeste opties heeft. Vraag dus gelijk een gratis offerte aan via de DVV website.

De Cocoon verzekering van DVV is niet alleen een brandverzekering, maar verzekert de hele woning en inboedel tegen vele risico’s. Tevens zijn tijdelijke verblijven zoals een hotelkamer, vakantiewoning, gehuurde studentenkamer of gehuurde feestzaal meeverzekerd.

Naast de door de wet verplichte basisdekkingen van iedere brandverzekering (zoals brand, bliksem, explosies, storm/hagel, natuurrampen, terrorisme en aanslagen) biedt de Cocoon brandverzekering dekking tegen waterschade en glasbreuk, ook voor tijdelijke verblijven. Tuinmeubelen en barbecues zijn ook meeverzekerd tot een maximum van 1950 euro.

Daarnaast kan de Cocoon brandverzekering uitgebreid worden met de volgende opties / modules:

Optie diefstalverzekering:

Waarde van de gestolen goederen en de inbraakschade, inclusief vandalisme. Medische kosten bij een diefstal met geweld, ook bij diefstal op straat, in het buitenland of in een tijdelijk verblijf. Misschien wilt u eerst meer informatie lezen over de diefstalverzekering.

Optie tuin:

Schade aan overige zaken dan de genoemde tuinmeubelen en barbecues, die standaard meeverzekerd zijn tot een maximum van 1950 euro.

Optie franchise:

Bij een schadegeval betaalt u nog wel een franchise of eigen risico. De optie Franchise biedt hier dekking voor, mits het schadegeval groter is dan de basisfranchise. Is de schade kleiner, dan is er geen tussenkomst van DVV en betaalt u zelf de schade.

Optie rechtsbijstandsverzekering:

Juridische ondersteuning om een schadevergoeding te krijgen bij schade aan de woning.

Optie onrechtstreekse verliezen:

Vergoedt de onvoorziene kosten die een schadegeval met zich meebrengt (zoals noodzakelijke verplaatsingskosten en telefoontjes).

Op zoek naar een goedkopere of betere brandverzekering?

Als u op zoek bent naar een betere brandverzekering, dan kan u op onze site snel brandverzekeringen vergelijken. Laat nu gratis een of meerdere brandverzekering simulaties uitvoeren, om de beste prijs en de beste opties te bereiken.Het aanvragen van gratis offertes kan ook snel via het onderstaande overzicht. Het overzicht geeft per verzekering aan wat de belangrijkste kenmerken zijn en opties. Ook vermelden wij daarin altijd de actuele online promoties.